Namnbytet träder i kraft tisdag 17 maj. Bakom står Norrlands Hall och Kapell AB som nyss satt namn på Timrå IKs hemmaarena NHK Arena. Med nytt affärsområde utökar de sin kompetens med nya produkter och tjänster. Målet är att skapa ett mer komplett företag där även Hall & Kapell och Bygg & Montage ingår.

NHK Skylt & Reklam skapar storformat, bildekor, skylt och print, sportpriser, pokaler och gravyr. Namnbytet innebär ny energi och styrka till det Timråbaserade företaget.
­– Det här är ett steg i riktningen mot att bli en starkare och bredare aktör. Efterfrågan på dessa produkter är enormt stor hos våra kunder, vilket gör oss beroende av att ha en sådan här verksamhet parallellt med våra andra affärsområden. Därför känns det som en naturlig riktning för oss att kunna erbjuda en helhet, berättar Rikard Westergren, marknadschef vid NHK.

Produktportföljen breddas
NHK har i flera år varit på stark frammarsch. Företaget satsar stort och långsiktigt. I år är målet att öka omsättningen med hela 30–40 procent.
– Det innebär att vi måste kunna erbjuda en större produktportfölj. Att byta namn och integrera två separata bolag med varandra är en del i den strategin. Nu får kunden tillgång till en bredare kompetens under samma tak. Vi klarar allt. Just den biten tydliggör vi och det gör det lättare för alla på bolaget att kommunicera ut mot marknaden, berättar Rikard.

Framåtandan smittar av sig
NHK känner stolthet över att kunna erbjuda allt från minsta banderoll till PVC-produkter och stora kapell till kunder som finns utspridda över hela världen.
– Att få ihop hela bolaget under ett och samma namn kommer att stärka oss även internt. Det blir en nystart som hjälper oss att accelerera mot nästa mål, säger Rikard.
Drivkraften att växa sporras ännu mer av ett positivt företagsklimat på orten.
– Att vi får så mycket positiv feedback från andra lokala partners är jättekul. Energin smittar av sig och bildar synergieffekter som är enormt viktiga för vårt företagsklimat här i regionen, och som vi gärna går i bräschen för, avslutar Rikard.

NHK finns idag representerade på orterna Sundsvall/Timrå, Umeå och Stockholm.

Mer information
Rikard Westergren, marknadschef
Tfn 060-606 20 15
rikard.westergren@nhk.se
www.nhk.se

En ny skyddsfolie som ökar din bils andrahandsvärde. Den blir ocskå lättare att hålla ren... Läs mer här!