Beachflagga Haj

Pris:
1 480 kr
Exkl. moms
Antal:
Tryckstandard
Motivet trycks digitalt på en sida med genomtryck på 115g polyester, vilket innebär att motivet i enlighet med standard blir spegelvänt på baksidan av beachflaggan. Tryck med den senaste tekniken garanterar ett mycket bra färgdjup och högsta UV-beständighet.
Screentryck som alternativ
Vi har screentryck som ett alternativ vid lite större antal beachflaggor. Antalet färger beror helt på din logotype eller budskap du vill förmedla med din beachflagga. Vi kan screentrycka i upp till 8-färger, genomtrycket på screentryck är 100%.
 
Tryck på båda sidor som alternativ
Normalt så trycks Beachflaggor på en sida med genomtryck, dvs spegelvänt på baksidan. Vi erbjuder naturligtvis beachflaggor med dubbelsidigt tryck om ni önskar, detta då på ett lite tunnare material med spärrskikt mellan tryckytorna. Trycket blir då rättvänt på båda sidor.
 
Kvalitet
En Beachflagga ska vara slät och fin och ha hög kvalitet. Inte bara billig utan hålla över tid. Våra beachflaggor är tryckta på 115g polyester, kanterna är fållade och sydda med dubbelsöm. Kanalen där masten sitter är som standard gjord i ett starkare material (svart eller vit) för maximal livslängd. Kanalen kan även tryckas i önskat utförande men då i samma material som flaggan. Vår förstärkta kanal tillsammans med den sydda kanten gör att flaggan håller högsta kvalitet.