Företagsflaggor

Pris:
0 kr
Exkl. moms
Antal:
Företagsflaggor och Reklamflaggor
Genom en snygg och ren företagsflagga så ser kunderna var ni finns. Den bidrar även till att förstärka den lokala marknadsprofilen på ett intresseväckande och seriöst sätt. Tack vare goda flagg-kunskaper och lång erfarenhet inom organisationen kan vi erbjuda konkurrenskraftiga priser på företagsflaggor och reklamflaggor. Liten eller stor flagga, en eller tusentals - Tveka inte att kontakta oss

Företagsflagga med maximal slitstyrka och kvalitet
När det gäller flaggor är det viktigt att inte kompromissa med kvalitén. Snygga och hela flaggor förstärker marknadsprofilen. Dessutom kan man räkna med att hög kvalitet leder till en förlängd livslängd och därmed bättre ekonomi. Våra företagsflaggor tillverkas med maximal slitstyrka och kvalité. Flaggorna tillverkas som standard i en 160g marinpolyester med högsta slitstyrka, som är sydd med dubbel eller trippel kantsömnad samt ytterligare förstärkt sömnad i hörnen. Flaggryggen är i ett förstärkt polyestermaterial där plastclipsen är fastsydda.

Format
För en liggande flagga används vanligtvis de format som anges i prislistan. Detta är dock inga standardstorlekar utan bara de mest förekommande formaten. En vanlig regel är att flagglängden på en liggande flagga bör vara 1/4 av flaggstångens längd.
För en stående flagga är gäller 1/3 av flaggstångens längd.
 
Tryckstandard
Motivet trycks med genomtryck. Det innebär att motivet i enlighet med standard blir spegelvänt på baksidan av flaggan. Trycket på flaggan sker i upp till 8 färger på vit botten.

Priserna avser tryck i 4-färg.
Önskar du Windtracker, motvikter och plastslingor beställer du dessa separat.

Original skickas i skala 1:1 till reklam@nhk.se.